heidi helminen
Heippa, ja ihanaa kun löysit mun kotisivuille 😍
Mun nimi on Heidi ja oon 25-vuotias helsinkiläinen. Päätoimeltani oon kirjanpitäjä. Vapaa-ajalla pelaan jalkapalloa ja sählyä, käyn salilla ja hengailen ystävien kanssa. Rakastan myös matkustelua todella paljon, ja mulla onkin tavoitteena käydä 50 eri maassa ennen kun täytän 50 vuotta. 
Muistan, kun nuorena kaikki kaverit ostivat rippirahoillaan  mopon tai skootterin, ja mä taas ostin mun ensimmäisen kameran. Lukion jälkeen kuvaaminen jäi hetkeksi tauolle, mutta tuon tauon aikana toteutin ideoitani ja inspiraatiota omaan sosiaaliseen mediaan varsinkin matkustelun yhteydessä.
Vuoden 2019 aikana innostukseni kuvaamiseen on nousi ihan pilviin. Vielä enemmän innostusta lisäsi, kun näin keväällä ystävieni häissä, kuinka häävalokuvaaja teki töitä ja sai aikaan todella upeita kuvia.  Mun mielestä on myös ihanaa ja todella tärkeää, että muistoihin voi palata kuvien kautta vielä vuosienkin jälkeen aina uudelleen.
Aloitin visualistin opinnot syksyllä 2019 ja osallistuin myös taitavan Lotta Polvianderin häävalokuvaus -workshopiin. En malttaisi odottaa, että pääsen oppimaan lisää ja kehittämään itseäni valokuvaajana.
Eniten mua kiinnostaa erilaiset henkilökuvat sekä häät vallitsevassa valossa ja sisällöntuotanto sosiaaliseen mediaan. Rakastan sitä, kun kuvissa näkyy ne aidot tunteet, jotka välittyy myös katsojalle. 
Olen erittäin avoin myös muillekkin tyyleille, joten ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää!
puh - 040 8309 342
email - helminenvisuals@gmail.com
Back to Top